DA LI STE? – VUČIĆ U KINI: Građani Srbije su zadovoljni, svi već vide napredak i boljitak!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Kine Si Ðinping uveren je da će Srbija pod rukovodstvom izabranog predsednika Aleksandra Vučića ekonomski i politički još brže napredovati, a u razgovoru s Vučićem potvrdio je spremnost za dalje učvršćenje odnosa i strateškog partnerstva dve zemlje.

 

– Prijatelji koji dolaze izdaleka čine da jedna država brže napreduje – rekao je predsednik Kine, čestitajući Vučiću pobedu na predsedničkim izborima.

– Pod Vašim rukovodstvom Srbija će ekonomski i politički još brže napredovati. Vi ste doprineli dobrim odnosima naše dve zemlje. Naša bilateralna saradnja je na najvišem nivou trenutno. Spreman sam da radimo zajedno na učvršćivanju odnosa i strateškog partnerstva naše dve zemlje – kazao je on.

Advertisements

Vučić je rekao da je počastvovan mogućnošću da prisustvuje Forumu “Jedan pojas, jedan put za međunarodnu saradnju” i što je saradnjom sa Kinom Srbija uspela da uradi mnogo.

On je kineskog predsednika obavestio o rezultatima rada Železare Smederevo i zahvalio mu se na pomoći oko realizacije tog sporazuma sa Kompanijom Hestil.

Vučić je rekao da su građani Srbije zadovolji stanjem u zemlji i da se napredak već vidi, ali da nema vremena za opuštanje jer se mora ići u progres, brže, jače i bolje!

INFORMER

Advertisements

error: