ČUDO U HRVATSKOJ! Opština ZABRANILA koncert pevača Tompsona

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Hrvatski pevač Marko Perković Tompson, koji u svojim pesmama i nastupima veliča ustaštvo, nepoželjan je u hrvatskoj opštini Kostrena, gde je trebalo da održi koncert 28. aprila, uz obrazloženje da “u ovom trenutku to nije prikladno”.

 

Koncert je već službeno bio najavljen, o čemu su svedočili i džambo plakati koji su se uoči Uskrsa nalazili na više mesta u Rijeci, pa tako i na Jadranskoj magistrali u Kostreni.

Ako je suditi prema dopisu koji je Tompsonovom menadžmentu prošle sedmice poslat iz Komunalnog društva Kostrena, koje upravlja Sportskom dvoranom i činjenici da su tokom vikenda plakati nestali, Tompson ipak neće nastupiti u tom mestu.

Advertisements

 

U dopisu koji poseduje riječki Novi list, otkazuje se Ugovor o privremenom korišćenju dvorane sklopljen 19. marta ove godine.

 

U obrazloženju se, između ostalog, navodi da je nakon konsultacija predstavnika davalaca, branitelja s načelnikom Opštine Kostrena zaključeno je da u ovom trenutku zbog političke situacije na lokalnom nivou nije prikladno gostovanje Tompsona jer bi se, kako se navodi, moglo protumačiti kao angažman povodom obeležavanja 25. godišnjice osnivanja te opštine.

 

NOVOSTI

Advertisements

error: