ČUDO U HRVATSKOJ! Opština ZABRANILA koncert pevača Tompsona

Podeli vest sa drugima!
  • 46
    Shares

Hrvatski pevač Marko Perković Tompson, koji u svojim pesmama i nastupima veliča ustaštvo, nepoželjan je u hrvatskoj opštini Kostrena, gde je trebalo da održi koncert 28. aprila, uz obrazloženje da “u ovom trenutku to nije prikladno”.

 

Koncert je već službeno bio najavljen, o čemu su svedočili i džambo plakati koji su se uoči Uskrsa nalazili na više mesta u Rijeci, pa tako i na Jadranskoj magistrali u Kostreni.

Ako je suditi prema dopisu koji je Tompsonovom menadžmentu prošle sedmice poslat iz Komunalnog društva Kostrena, koje upravlja Sportskom dvoranom i činjenici da su tokom vikenda plakati nestali, Tompson ipak neće nastupiti u tom mestu.

 

U dopisu koji poseduje riječki Novi list, otkazuje se Ugovor o privremenom korišćenju dvorane sklopljen 19. marta ove godine.

 

U obrazloženju se, između ostalog, navodi da je nakon konsultacija predstavnika davalaca, branitelja s načelnikom Opštine Kostrena zaključeno je da u ovom trenutku zbog političke situacije na lokalnom nivou nije prikladno gostovanje Tompsona jer bi se, kako se navodi, moglo protumačiti kao angažman povodom obeležavanja 25. godišnjice osnivanja te opštine.

 

NOVOSTI