ČUDAN OBRT: Bivši ministar nije beskućnik ali je ČLAN SNS i koristi rečenicu „Svaka čast, Vučiću“

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Bivši ministar Slobodan Vuksanović u žižu javnosti došao je nakon Kurirovog teksta da je pronađen na klupi i da izgleda kao beskućnik, što je i Opozicionar preneo, da bi se za kratko vreme pojavio demanti i javnost saznala da Vuksanović radi kao profesor.
U najnovijem tekst Vukasnović se zahvaljuje Kuriru, otkriva da je član SNS, hvala Vučića i ističe da bi rado bio savetnik trenutnog ministra obrazovanja.

 

Slobodan Vuksanović, bivši ministar prosvete, kaže da mu, posle teksta u Kuriru, ljudi prilaze na ulici i govore: „Ti si naš!“ Prijaju mu pohvale kolega, a prošlo je 10 godina otkako je vodio taj resor. O novom ministru prosvete ima visoko mišljenje i kaže da bi prihvatio ponudu da mu bude savetnik, piše Kurir. Vuksanović kaže da je član Srpske napredne stranke i da su ga studenti upisali pre pet godina. Na pitanje kako gleda na odluku da se prosveti smanji plata on odgovara:
– U ono vreme prodao se „Mobtel“ i Srbija je tri godine živela od tih para. Sada je Srbija imala nekoliko meseci do bankrota. Zemlja je od toga spasena i Vučiću svaka čast.

Advertisements

 

U intervjuu koji je dao za Kurir bivši ministar konkretno navodi šta bi to voleo da radi, a ostaje nam da vidimo koliko će SNS biti darežljiv. – Ne bi mi bio izazov da budem poslanik, bio sam ministar, ali voleo bih nešto konkretno da radim. Voleo bih da radim nešto i u svojoj opštini- rekao je Vuksanović.
Ovaj intervju izazvao je mnogo komentara na društvenim mrežama.

 

 

OPOZICIONAR.COM

Advertisements

error: