CRNO NAM SE PIŠE! Migranti iz Avganistana počeli da siluju i po Hrvatskoj

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Žrtva je sela na pod i počela da plače. Tresla se ko prut. Bila je izvan sebe. Vrat joj je od gušenja bio crven, a odeća prljava od zida na koji ju je pritiskao

Jezivi krici “Upomoć! Upomoć! Nemoj me silovati!” odzvanjali su stepeništem, a potom i ulicom u novozagrebačkom naselju Dugave u nedelju oko 8.20 sati ujutro kada je, prema tvrdnjama svedoka, mladić uz pretnju skalpelom bludničio nad njemu nepoznatom 40-godišnjom ženom, inače radnicom jedne gradske službe.

Nesretnu žrtvu u trenutku zločina davio je rukama, vukao za kosu, opalio joj šamar i pretio nožićem, a je li u pitanju ciljani seksualni delikt ili je, pak, došlo do bludničenja nakon propale provale u neki od stanova, nije poznato.

Hapšenje

Iako je pohotnik počeo da beži, pa se izgubio u lavirintu ulica, zahvaljujući brzoj reakciji komšija koji su promptno dignuli policiju na noge, u manje od sat vremena u obližnjoj Gomboševoj ulici kod pekarnice Mlinar stavljene su lisice na ruke 27-godišnjem mladiću iz Afganistana, inače tražitelju azila koji stanuje u hotelu Porin, a u Hrvatsku je došao u aprilu.

Advertisements

– Kroz san sam čula da netko vrišti na stepenicama, nakon čega su se vapaji u pola bela dana preselili ispred zgrade. Koštunjavi mladić, u maskirnim pantalonama i s nečim u ruci, vukao je za kosu puno jaču i višu ženu. Prvo sam pomislila da su to ljubavne nesuglasice, ali odmah smo zvali policiju. Komšije su vikale: ‘Pusti je! Pusti!’ a kad je napasnik video da se ulica uznemirila, počeo je da trči, a za njim i jedan komšija

Žrtva je sela na pod i počela da plače. Tresla se ko prut. Bila je izvan sebe. Vrat joj je od gušenja bio crven, a odeća prljava od zida na koji ju je pritiskao. Dali smo joj normabele, a kad je došla Hitna dobila je injekciju za smirenje – rekla je za Jutarnji list jedna od žena koja je bila svedok i koja je s nevericom slušala ispovest napadnute žene.

Žrtva, koja inače ne stanuje u tom ulazu nego je tog jutra išla u sestrin iznajmljeni stan da joj odnese neke namirnice, pretpostavlja da ju je bludnik pratio od autobuske stanice na kojoj je izašla.

IZVOR: EPSREO.RS

Advertisements

error: