CRNE MILIONERKE! – Sonja Biserko, Nataša Kandić i Jelena Milić na spisku plaćenika!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nevladine organizacije Nataše Kandić, Jelene Milić i Sonje Biserko, koje se gotovo isključivo bave optuživanjem Srba za ratne zločine i lobiranjem za ulazak naše države u zločinački NATO pakt, u poslednje tri godine od stranih fondacija i donatora dobile su ukupno 454.135.000 dinara!

Prema finansijskim izveštajima koje su ove tri organizacije predale Agenciji za privredne registre, Fond za humanitarno pravo Nataše Kandić prihodovao je od stranih donacija čak 325.293.000 dinara.

Helsinški odbor Sonje Biserko dobio je 72.304.000 dinara, dok je Centru za evroatlantske studije Jelene Milić uplaćeno tačno 56.538.000 dinara!

Među glavnim donatorima sve tri organizacije pojavljuju se zloglasni američki tajkuni Džordž Soroš i Dejvid Rokfeler, koji su izazvali krvave sukobe širom sveta, od Egipta i Libije do Sirije i Ukrajine.

Advertisements

I dok se Kandićeva, Milićeva i Biserko nisu juče oglašavale, poslanik SNS Vladimir Đukanović kaže da nije iznenađen time što su baš ove tri organizacije dobile toliko novca.
print

ma koji žele zlo ovoj zemlji. Drago mi je, s druge strane, zbog toga što su osobe kojima je novac dat, u najmanju ruku, promašena investicija, dok će porez ipak biti plaćen u Srbiji – podvlači Đukanović.

Analitičar Dragomir Anđelković kaže da su ove organizacije deo zapadnog ideološko-marketinškog aparata.

– Fond za humanitarno pravo, Helsinški odbor i Centar za evroatlantske studije predstavljaju jurišne odrede stranih vlada na teritoriji Srbije. Sve tri organizacije direktno rade protiv interesa Srbije i srpskog naroda, pa je i logično što su na platnom spisku Soroša, Rokfelera i drugih istaknutih srbomrzaca – zaključuje Anđelković.

(Informer)

Advertisements

error: