CRNA HRONIKA! NEČUVENO! Hapsili ga samo zato što je trubio iz kola Vučićevim mitingašima

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Danas je u Novom Sadu održan miting predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića. Jedan čovek priveden je pre mitinga, nakon što je negodovao zato što policija pušta pristalice Aleksandra Vučića da dugo prelaze ulicu na crevenom svetlu.

 

Očevici su agenciji Beta ispričali da je taj čovek u centru grada u svom automobilu strpljivo čekao da građani koji su išli na miting pređu ulicu, ali je u jednom momentu počeo da trubi.

Advertisements

„Čovek se iznervirao i počeo je da trubi iz kola pokazujući policajcima da je vreme da puste i automobile da prođu, jer je pešacima crveno svetlo. Policajac mu je pokazivao da se smiri, potom su se raspravljali. Čovek je govorio policajcu: ‘Kakav je to način, zašto ne regulišete saobraćaj?'“, ispričao je jedan od očevidaca agenciji Beta. Dodao je da su potom uhapsili tog čoveka, i to pred očima ćerke koja je bila s njim u automobilu i koju su potom prolaznici tešili.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama, bilo je više od 300 autobusa sa aktivistima SNS iz cele Srbije.

Kako smo već pisali, vozači autobusa pravili su problem u saobraćaju na ulicama Novog Sada, a desio se i jedan mali incident sa policijom.

OPOZICIONAR.COM

Advertisements

error: