ČOVEK SVE U PRAVU: Je#o vas Srbi iPhone 8 morate da radite 5 meseci za njega!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U našu redakciju je stiglo kraće pismo našeg čitalaca Nenada Jojkića iz Opova. Prenosimo ga u celosti bez menjanja i ispravljanja pravopisnik eventualnih grešaka.

 

Gledam sad koja histerija među Srbima, pogotovo onim mlađim. Izašao je novi iPhone 8. Ali i iPhone 8Plus, ali to nije sve izašao je  i iPhone X.

Da navali sirotinjo. Sve za 1000 dolara još malo pa nestalo

Danima kukate po internetu kako nemate para, kako Vučić i SNS uništavaju sve ali su nam zato kafići puni. Svi voze automobile a na stolovima restorana stoje najskuplji modeli iPhone telefona.

Advertisements

Ali da li smo mi zapravo bogata nacija? Ne. Ali rade oni balkanski kompleksi pa se ide principom: Nemam leba da jedem ali kad izađem mora da se vidi najnoviji iPhone. Da se hvalim više nego sam Stiv Džobs koji ga je stvorio. Prosečna plata je oko 250 evra, a cena iPhone X je 1000 dolara. Koliko vi to meseci morate da radite da bi sakupili lovu za ovo drndalo?

Pod uslovom da ne živite sa roditeljima i babom i da morate sami da plaćate hranu i račune?

Zašto deci od 8 godina kupujete mobilne telefone od 600 evra? Koga će ono da zove? Paju Patka? Ili će vam sin naručiti kurvu neku malo da je provoza!?

 

Izvor: Dnevni Žurnal

Advertisements

error: