Čovek koji je ubio dete kolima na Dvičibarama je slobodan!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Užasna saobraćajna nesreća koja se u utorak dogodila na Divčibarama, kada je Vladimir Vukašinović svojom “tojotom” naleteo na kolonu dece i usmrtio desetogodišnjeg Aleksu Dimitrova, i dalje potresa Srbiju.

 

Portal Republika.rs ekskluzivno objavljuje fotografije ovog nesavesnog vozača koji je izazvao ovu nezapamčenu tragediju.

 

Podsetimo, kao što je Republika.rs već pisala, Vukašinović je na saslušanju ostao pri svom prvobitnom iskazu da su mu otkazale kočnice, iako je, što smo takođe pisali, tehnički pregleda vozila pokazao da je automobil bio ispravan.

Advertisements

 

– Na ulasku u Divčibare video sam znak za naseljeno mesto, vozio sam dozvoljenom brzinom i spuštao se ka hotelu. Kad sam došao do krivine posle koje počinje pravac gde se nalazi hotel, tad sam ugledao kolonu dece. Stisnuo sam i kvačilo i kočnicu, kočnica je bila tvrda kao kamen, nije reagovala. Stisnuo sam kočnicu svom snagom, ali opet nikakve reakcije nije bilo niti je auto usporavalo – ispričao je Vladimir Vukašinović.

 

Inače, tragično nastradali Aleksa Dimitrov sahranjen je danas u Subotici, a na večni počinak ispratilo ga je više hiljada ljudi.

 

Podsetimo i to da je sud u Valjevu danas oslobodio Vukašinovića, iako je Tužilaštvo tražilo da ostane u pritvoru.

 

IZVOR: Ekskluzivni materijal portala Republika.rs

Advertisements

error: