CNN NAPAO VATIKAN: Spasili ste Ustaše iz Jugoslavije i sproveli ih u Latino Ameriku!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U proteklih 10 dana dogodilo se nešto sasvim neobično.

Medijski mainstream mediji predvođeni privatnim korporacijama koje stoje iza CNN-a ali i Visiat korporacije koja je vlasnik kanala (History, National Geographic, Discovery..)  odradili su nekoliko priloga i emisija u kojima direktno napadaju Vatikan i Belu Kuću u vreme (2. Svetskog rata), da stoji iza masvovnog spasavanja Ustaša iz Jugoslavije, koji su potom prebacivani do Španije ali i Južne Amerike.

CNN u prilogu od 21. Jula ističe da Ustaše imaju i danas veliku podršku katoličke crkve jer je postoje veze sa Jezuitskim redom iz kojih je ponikao ni manje ni više nego današnji papa Franja.

Advertisements

History kanal nedavno je emitovao po prvi put emisiju “Conspiracy” u kojoj takođe tvrdi ove navode uz dokaze i istoričare koji zajednički napominju da je i čuveni Ante Pavelić dobio zaštitu katoličke crkve kako bi prebegao u Portugal.

Zanimljivo je da je u emisiji i nekadašnji pripadnik CIA koji je predvodio lov na naciste i ustaše rekao, da je Pavelić mogao biti uhapšen prilikom prelaska iz Evrope u Južnu Ameriku, ali da je iz Bele Kuće stigla direktiva da se Pavelić ne dira. Nakon toga mu se izgubio svaki trag.

 

Izvor: Dnevni Žurnal

Advertisements

error: