ČISTO ZLO! Lav Pajić vara ljude po ulici i montira lažne ankete

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Imala sam izuzetno neprijatno iskustvo sa emisijom „Kontravizija“. Naime, oni pitaju jednu stvar a onda emituju sasvim drugo pitanje.

 

S tim da se uopšte prethodno ne predstave ko su – rekla nam je T. P., jedna od anketiranih u emisiji Lava Pajkića koja se emituje na Pinku.

 

U navedenoj anketi, koja je potom puštana i u informativnim emisijama ružičaste televizije, a pomenuo ju je i sam predsednik Aleksandar Vučić, ispitanici su komentarisali navodni susret Vučića i ruskog proizvođača oružja – Aleksandra Sergejeviča Puškina. Međutim, prema rečima naše sagovornice, anketa je bila izmontirana, zbog čega je ona doživela niz neprijatnosti u javnosti.

Advertisements

 

– Bila su dva momka, jedan sa mikrofonom i jedan sa kamerom. Predstavili su se da rade anketu o politici. Prvo su pitali da li podržavam vlast.

 

Na moj odgovor da se ne izjašnjavam, tražili su da kažem da ili ne. Odgovorila sam da je više ne podržavam nego podržavam – priča naša sagovornica. Usledilo je pitanje šta misli o tome što će se „naš predsednik Aleksandar Vučić sastati sa proizvođačem pušaka u Moskvi“. Iako je odgovorila da nema komentar, nastavili su da postavljaju isto pitanje. Na kraju je sarkastično rekla da „naš predsednik treba da izvuče najbolje iz toga“.

 

DAANS.RS / GERILA.RS

Advertisements

error: