ĆIRO: Pi#ka mu materina, Srbi kakav vam je to fudbal?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Iskusni stručnjak zna odgovor na pitanje zašto su Hrvati postali fudbalski vanzemaljci za Srbe.

 

Miroslav Ćiro Blažević bez pardona odgovara na pitanje Kurira zašto su Hrvati fudbalski vanzemaljci za Srbe.

Legendarni stručnjak, koji je s Hrvatskom dogurao do trećeg mesta na Mundijalu 1998, tvrdi da je najveća greška našeg saveza što, posle smene Slavoljuba Muslina, nije postavila njega za selektora “orlova”.

 

– Pa pi*ka vam materina, imali ste priliku mene da angažujete, a niste! Sa koncentracijom kvaliteta i potencijalom koji poseduje tim Srbije, ja bih napravio ono što sad radi Hrvatska. Pošto sam u penziji, mogu slobodno da to kažem i još da dodam čuvenu Napoleonovu rečenicu: “Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu.” Zaje*ao bih ja sve da sam postao vaš selektor – u svom će stilu popularni Ćiro.

Advertisements

 

Hrvatska je pravi hit Mundijala u Rusiji pošto se plasirala među osam najboljih reprezentacija sveta, mada je svojim navijačima preksinoć kidala živce u drami s Dancima.

 

– Ma, jedva sam odgledao do kraja, ali sve je dobro kad se dobro svrši. A završilo se super po nas. Sad očekujem da Hrvatska bude prvak sveta! Siguran sa da možemo do samog kraja kada smo ovako prošli Dance. Rusi nemaju kvalitet da nas zaustave, a neka u finalu zaigramo protiv Brazilaca. I njih ćemo baciti na kolena – optimista je nekadašnji šef “vatrenih”.

 

Kurir sport

Advertisements

error: