CENZURA! Žarko Laušević biće poslednji gost Ivana Ivanovića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Moderator promocije treće knjige Žarka Lauševića, pod nazivom “Sve prođe, pa i doživotna” bio je Ivan Ivanović, a kako su gosti i publika upravo iz tog razloga bili uskraćeni za njegove utiske o knjizi, nakon završetka iste iskoristili smo priliku da popričamo sa poznatim voditeljem.

 

Ivan nam je osim tih svojih impresija, kroz neizostavni humor, ispričao i kako je izgledao njegov prvi susret sa glumcem, gde su se on i Lauš prvi put upoznali i kako je pri prvom pokušaju da sa njim uradi intervju bio kulturno “odjavljen”.

Kako se strpljenje međutim isplati, nakon osam godina od tada, Žarko Laušević odlučio je da svoj prvi televizijski intervju posle mnogo godina, da upravo Ivanu.

Advertisements

 

I dok sa nestrpljenjem iščekujemo petak i “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, gde će se kao glavni gost pojaviti Žarko Laušević, startovali smo voditelja i malo se našalili sa njim i na račun svega toga.

Mada je to već poznato, autor knjige nije se pojavio na svojoj promociji, pa je to bio odličan šlagvort da za sve okrivimo upravo voditelja.

Ujedno kako je Kurir pisao, prenosi Mondo ovo će biti i poslednja emsisija Ivanovića na TV-u-

 

KUIRIR / BETA

 

Advertisements

error: