ČEDA UŽIVO PRIZNAO NA HRT TELEVIZIJI: Duvao sam marihuanu pa šta onda!?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

ZAGREB – Lider LDP Čedomir Jovanović danas je gostovao na hrvatskoj nacionalnoj televiziji, a voditelj emisije “Nedeljom u dva” Aleksandar Stanković ga je već u trećem minutu bez okolišanja pitao: “Šmrčete li kokain i jeste li ikada?”

 

Pitanje je, kako se moglo videti, prilično zateklo Jovanovića, pa je uz kiseli osmeh pokušao da izvrda, priznajući “manje zlo” – da je pušio travu.

 

– Ja sam deo generacije u kojoj je nezamislivo živeti normalan život, a ne proći kroz sve to. Nema žurke u Beogradu koju ne prati takav izazov. Nisam klinac koji bih rekao – pušio sam, ali nisam uvlačio. Nikad ne bih napravio takvu vrstu iskoraka – pokušao je da se izbavi iz nebranog grožđa Jovanović.
Stanković ga je ponovo pitao da li je probao teže droge:

Advertisements

 

– Ja se toga plašim. Evo, kontrolisani su toaleti Evropskog parlamenta i u njima su neke droge nađene – kazao je lider LDP.

Voditelj se osvrnuo i na njegovo imovinsko stanje, pa je podsetio Jovanovića da neki komentarišu da bi bio dobar političar da “nema privatne firme i luksuzne automobile”.
– Svako ima svoju hipoteku. Pokušavam da živim svoj život i da ne povredim nikoga. Celi život radim i nosim tu hipoteku. Kad pitate političara – kako nosite cipele koje su skuplje od vaše plate, kako da ja vama tu objasnim da živim od 500 evra i prehranjujem porodicu – ponovo je neodre|eno odgovorio Jovanović.

 

D. L.

Advertisements

error: