ČEDA U UTORAK: Nemam jahtu to je laž! – ČEDA U ČETVRTAK: Imam jahtu pa šta!?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ljudi bi vrlo rado glasali za mene da bi mogli da plove sa mnom po moru, sprdao se Jovanović na Javnom servisu
Lider LDP Čedomir Jovanović priznao je da ima jahtu! On je gostujući na RTS potvrdio da ima luksuzno plovilo na ostrvu Vis, za koje je srpska javnost saznala tek nakon što su hrvatski mediji objavili da je zaplenjeno!

 

Inače, Čeda svoju skupu igračku prethodno nije prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije.

Pošto Jovanović nije uspeo da odgovori na pitanje novinarke koji je njegov predlog za Kosovo, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić potkačio ga je zbog jahte koju nije prijavio u svojoj imovinskoj karti.

– Svi znamo odlično šta vi radite i kako radite. Kapetane, kapetane jahte na Lošinju, molim te da se upristojiš – poručio je Đurić Jovanoviću, nakon čega ga je lider LDP ispravio:

– Pa nije Lošinj, prvo da ti kažem, nije Lošinj. Možeš toliko bar da naučiš, a ako ne znaš, onda pitaj, reći ću ti.

Advertisements

Na ove Jovanovićeve reči nadovezala se i novinarka RTS, koja ga je upitala gde mu je tačno jahta.
– Nije Lošinj, na Visu sam. Kakav Lošinj – odgovorio je Jovanović, čime je zapravo prvi put i javno potvrdio da ima luksuzno plovilo na Jadranu u Hrvatskoj.

 

U nastavku emisije voditeljka je Jovanovića upitala i da li bi u slučaju predizborne kampanje izneo podatke o svojoj imovini potpuno transparentno, na šta je lider LDP izbegao odgovor.
– Kad bi sve to bilo tačno, onda bih pobedio na izborima, verujte mi. Mislim da to uopšte ne bi bio problem ljudima, vrlo rado bi glasali za mene i onda bi ako bi to podrazumevalo da mogu sa mnom da idu da plove po moru, toliko poznajem ovo društvo – rekao je Jovanović.

Podsetimo, Jovanović je poslednji put dospeo u žižu javnosti zbog luksuznog glisera jer ga nije prijavio u svojoj imovinskoj karti, iako ga zakon na to obavezuje, čime je praktično pokušao da sakrije šta sve ima od imovine. Tim povodom iz Agencije za borbu protiv korupcije rekli su da su pokrenuli vanrednu proveru njegove imovine.

KURIR

Advertisements

error: