ČEDA JOVANOVIĆ: Narod me ne podnosi smestili su me u Vučićevu zadnjicu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nisam ja pravio Vučića. Napravili su ga Tadićeva glupost i Tomini kompleksi, izjavio je u svojevrsnom obračunu sa svima lider LDP-a.

Čedomir Jovanović u dramatičnom intervjuu za najnoviji Nedeljnik govori o svojoj ulozi na političkoj sceni od devedesetih, šta nam se u međuvremenu desilo, pa sve do današnjih optužbi da podržava režim Aleksandra Vučića.

Uz Espreso aplikaciju ni jedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

Na opaske pre svega opozicione javnosti da ne zna da li je Čedomir Jovanović danas vlast ili opozicija, lider LDP-a odgovara da naravno svi znaju gde je, tamo gde je uvek bio.

Advertisements

“Oni su mene smestili u Vučićevu zadnjicu. Misle da me tako žigošu”, rekao je Jovanović i naglasio i da Aleksandar Vučić i Boris Tadić znaju na kojoj je poziciji.

“Zna i Vučić gde sam ja. Posebno dok izgovara rečenice koje sam toliko puta rekao pre njega. Zna i Tadić gde sam ja, dok se davi u svojoj jalovosti i inferiornosti”, naveo je Jovanović.

On je konstatovao da ti koji ga optužuju da podržava ovu vlast, zapravo ne znaju gde je Vučić.

“Nisam ja pravio Vučića. Napravili su ga Tadićeva glupost i Tomini kompleksi. SNS je napravila Vučićeva inteligencija da iskoristi nesposobnost svih drugih”, ocenio je lider LDP-a.

 

IZVOR: ESPRESO , Z. JEVTIĆ

Advertisements

error: