ČEDA: Jadna je Srbija u kojoj će Sergej da zameni Vučića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da da će se pojaviti na razgovoru na koji je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala predstavnike svih parlamentarnih stranaka, jer je, kako kaže, uvek učestvovao na sastancima koji su zakazivani u u parlamentu jer je to njegov posao.

 

– Skupština je apsolutno mesto za razgovor. Ne vidim koje bi to drugo mesto bilo. I dalje mislim da je potrebno da dođe do razgovora vladajuće koalicije i opozicije. Smatram da je potrebno napraviti dogovor unutar društva koji bi omogućio da se u izbore uđe onako kako treba s obzirom na probleme s kojima se danas suočavamo – rekao je Jovanović za RTS.

Advertisements

On je ocenio i da vođenje politika na ulici određuje smer kretanja čitavog društva, i dodao i da je ulica dobro mesto ako se želi nekoga izvređatu, ali nije mesto na kome se razgovara o Kosovu, Evropi, ekonomiji ili medijskoj sceni.

Jovanović je rekao i da oni koji misle da parlament treba da bude slika samo njihovog pogleda na svet moraju da shvate da postoji i neko drugo oko osim njihovog.

Advertisements

error: