CECA KITIĆ: Ne mogu da živim sa 1,500 evra penzije DRŽAVO POMOZI!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

“Poslala sam poruku Ivici Dačiću kada sam zapala u probleme oko stana. Nisam mu tražila novac već ako može da mi nekako obezbedi više vremena. Nikada mi nije odgovorio. Ne ljutim se na njega, razumem da on ima veće zadatke u ovoj državi, ali svakom je svoja muka najveća”, rekla je Svetlana Ceca Kitić ekskluzivno za Kurir.

 

Ona je potvrdila da su je zvali u rijaliti “Parovi”, ali da je odbila jer su se deca protivila.

“Da sam prihvatila, mogla sam na lak način doći do novca i podmiriti dug. Eto na šta se sve svodi, jedan sam dan nacionalno blago, a drugi… Ostanem li bez stana, možda ću se opet vratiti kod svojih u Tuzlu.”, kaže Kitić.

 

Jedan od ljudi koji se javio da pomogne je Veselin Vujović

“Zvao me Veselin Vujović. Kaže da će videti sa svojim igračima, da svaki od njih da po 2.000 evra, da mi pomognu da prebrodim situaciju u kojoj sam se našla. Možda uspem. Vratiću im sve, do zadnjeg centa”, kaže ona i dodaje:

Advertisements

 

“Ako banka proda moj stan za 59.000, to neće pokriti dug, već bi ja trebalo da dam još sedam hiljada, a neću imati ni stan”.

 

Ceca Kitić kaže da bi prodala sve pehare i medalje samo da se izvuče.

 

“Ne tražim ja da mi iko išta oprosti i otpiše. Tražim samo malo vremena, malo više od ovog roka koji su mi dali da nađem toliki novac jer nisam mađioničar. To je prvi kredit koji sam u životu podigla, a onaj gotovinski koji sam podigla za sina u celosti sam vratila. Banka ne pristaje da mi uveća rate i da tako kroz neko vreme pokrijem dug, sad sam na crnoj listi, ne mogu podići kredit da otplatim ovaj dug, prodam stan i kupim manji pa se tako rešim svih muka. Da me skinu s te liste, ja bih mogla podneti drugi kredit jer moja su mesečna primanja 1.500 evra, koliko dobijam nacionalnu penziju kao zaslužna sportistkinja. Od tog sam novca plaćala dva kredita, svoj i sinovljev, školovala najmlađu ćerku i pomagala roditelje u Tuzli koji žive od očeve penzije koja je 200 evra. Znam da sam sama kriva što sam u ovoj situaciji iz koje ne vidim izlaz”, kaže ona.

 

KURIR

Advertisements

error: