CECA: Ja sam uz Vučića, takav čovek treba Srbiji

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Mnoge javne ličnosti u Srbiji podelili su se na vlast i opoziciju. Čini se da se obe strane trude da “regrutuju” što je više moguće sportista, glumaca, naučnika, akademika. Ipak postoje ličnosti za koje se ništa ne zna.

 

Jelena Karleuša je tako jedan od glavnih kritičara aktuelne vlasti. Toliko se zamerila Vučiću i njegovim medijima da joj je vlasnik Pinka Mitrović pretio sa napadima koji će biti “nemilosrdni”. Ona mu je tada poručila da je to u redu a da će ona objaviti fotografije u javnosti na kojoj “on zna šta njegova ćerka i sa kim radi”.

Mnogi su tada spekulisali da je reč o seks snimku ili snimku na kojem ona konzumira narkotike.

 

Mnogi tvrde da njena rivalka Ceca nije ni za koga, tjs da je apolitična. Iako je privatno u dobrim odnosima sa Palmom i Dačićem, prvenstveno zbog Arkana, ona je zapravo podržala Vučića. Ali i njena deca.

 

Barem sudeći po novinama Kurir.

Advertisements

 

Kurir je 2017. objavio sledeću vestu: 

Ceca Ražnatović podržala je juče u Areni Aleksandra Vučića i priznala za Kurir da njen glas 2. aprila ide njemu.

– Nikad javno nisam podržala nijednog kandidata na izborima, jer sam po svojoj prirodi apolitična. Međutim, ovog puta sam stala uz Vučića iz ljudskih, moralnih i patriotskih razloga. Aleksandra lično poznajem već više od 20 godina i upravo ta privilegija da ga dobro znam i kao čoveka lako me je opredelila da mu javno dam svoju podršku – rekla je Ceca za Kurir i dodala:

 

– Svojim krvavim radom i rezultatima koje je postigao s pozicije premijera dokazao nam je da je pravi čovek za lidera ovog naroda. Pokazao je svoje bezrezervno zalaganje za mir u regionu, finansijski prosperitet naše zemlje i Srbiju zaista stavio na poziciju lidera u ovom delu Evrope.

 

Neko ko je uspeo da uradi ono što je svakom čoveku najteže – da promeni samog sebe, svakako ima moje poverenje da će biti sposoban da unese promene u svest naroda i one segmente društva i države kojima je promena nabolje nesporno potrebna. Ja verujem i znam da on to može. Time je zaslužio i moju ličnu podršku i podršku cele moje porodice.

Dakle Ceca je zvanično na strani aktuelne vlasti. Da li će ljuabv potrajati dugo ne zna se. Mnogi bi se sa razlogom pitali koja je poenta ove vesti!? Poente nema osim da deo javnosti treba da dobije odgovor o odnosima određenih javnih ličnosti i političara.

 

Dnevni Žurnal

Advertisements

error: