CECA: Ja sam odlučila gde će biti sahranjen Šaban Šaulić

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Vest da je Šaban Šaulić nastradao, potresla je čitavu estradu. Mnoge kolege oprostile su se od kralja narodne muzike, a među njima je i Svetlana Ceca Ražnatović.

 

“Ne znam šta da kažem, u šoku sam, pretužna sam. Cela porodica i ja smo zanemeli, ovo je tragična vest. Saučešće porodici Šaulić. Pevač kao što je Šaban treba da počiva u “Aleji velikana”, rekla je Ceca, koja je veoma potresena zbog smrti kolege.

 

Pevačica se takođe oglasila i na svom Instagramu povodom smrti kolege.

– Zbogom moja legendo… – napisala je pevačica uz slomljeno srce, zbog velikog gubitka za sve nas.

Advertisements

 

Pojedini mediji ali i tviteraši takođe su preneli zanimljivu informaciju (koja nije zvanično potvrđena nigde) , da je lično Ceca urigirala zajedno sa pevačicom Zoricom Brunclik kod čelnika Grada Beograda da Šaban Šaulić bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

 

Kako izvori iz njenog okruženja tvrde, prvi joj je u susret izašao Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda koji je rekao, da će pevač zasiugrno dobiti mesto pored glumca Nebojše Glogovca u Aleji. Nakon potvrde da i porodica prihvata konačno mesto sahrane, Ceca se u svom okruženju “pohvalila” kako je ona ta koja je na kraju odlučila gde će legendarni pevač biti sahranjen

Dnevni Žurnal
FOTO: Arhiva

 

Advertisements

error: