CAR! Lane Gutović: “Miki Manojlović se nije prodao naprednjacima. Pa ko bi to kupio?”

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

“Žiri zbog toga i postoji, da bi imao svoje mišljenje. To mišljenje žiri nije obavezan da deli s publikom. Kada bi publika odlučivala, žiri bi bio nepotreban”, rekao je o “slučaju Sterija” Milan Lane Gutović.

 

Ovogodišnje Sterijino pozorje definitivno je ušlo u istoriju. Ne samo što se prvi put dogodilo da nisu dodeljene nagrade, već je i teško setiti se kada se o ovom pozorišnom festivalu toliko govorilo pose spuštanja zavese.

Proslavljeni glumac Predrag Miki Manojlović je najviše kao član žirija bio na udaru javnosti, iako nije bio jedini član žirija koji je doneo odluku da se ne dodele nagrade. Ali, većina kritika bilo je usmereno upravo prema njemu, uostalom i zbog toga što je on u ime žirija obrazložio idluku nezadovoljnoj publici, zbog čega je i “počašćen” zvižducima.

I glumac Milan Lane Gutović je “došao na red” da iznese svoje mišljenje o svemu što se dogodilo u Novom Sadu.

Advertisements

“Žiri zbog toga i postoji, da bi imao svoje mišljenje. To mišljenje žiri nije obavezan da deli s publikom. Kada bi publika odlučivala, žiri bi bio nepotreban”, rekao je Gutović u intervjuu za Kurir.

Na pitanje da li bi, da se našao u publici na Sterijinom pozorju, zviždao Mikiju Manojloviću kao mnogi koji se jesu našli u publici, Lane Gutović je rekao da ne veruje da bi se to dogodilo.

“Ne bih mogao da zevam i da zviždim u isto vreme. A priču da se prodao SNS isključujem, pa ko bi to kupio”, rekao je Gutović.

O stanju u zemlji Lane Gutović je rekao:

“Preživeli smo toliko ekonomskih boljitaka i vojnih sigurnosti da je normalno što smo malko otupeli na ta poboljšanja, ali preživeli smo bombardovanja, sankcije, epidemije, pa ćemo, valjda, preživeti i ovaj boljitak”.

 

 

IZVOR: NEDELJNIK.RS

Advertisements

error: