BURA U PARTIZANU! Trener i predsednik dali otkaz

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Odgovornost je samo moja, zato odlazim, a želim da se zahvalim predsedniku kluba Miloradu Vučeliću, Upravnom odboru, svim saradnicima, igračima, trenerima, zaposlenima u klubu, a posebno generalnom direktoru Milošu Vazuri, koji nije bio samo moj suradnik, već prijatelj i brat!

 

Šok za šokom u Partizanu! Posle trenera Zorana Mirkovića, ostavku je Upravnom odboru podneo u sportski direktor Ivica Iliev, saznaje Telegraf. Prvi čovek sportskog sektora nije mogao da se pomiri sa slabim igrama i rezultatima tima, ali i odlaskom šefa stručnog štaba u koga je polagao velike nade.

 

Iliev je odluku saopštio saradnicima i članovima Upravnog odbora neposredno pre nego što smo stupili u kontakt sa njim.

Advertisements

– Istina je, više nisam sportski direktor Partizana! Žao mi je zbog odlaska Zorana Mirkovića, jer smatram da je ogovornost samo moja i ničija više! – kaže Ivica Iliev za Telegraf. – Zato i odlazim, jer ne želim da trener, niti bilo ko drugi u Partizanu snosi odgovornost za nešto što je samo moja nadležnost. Želim da se zahvalim predsedniku kluba Miloradu Vučeliću, Upravnom odboru, svim saradnicima, igračima, trenerima, zaposlenima u klubu, a posebno generalnom direktoru Milošu Vazuri, koji nije bio samo moj suradnik, već prijatelj i brat!

 

telegraf

foto: Nikola Tomić

 

Advertisements

error: