BUJOŠEVIĆ: Mediji retardizuju narod u Srbiji svojim kičom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glavni i odgovorni urednik RTS govorio je i o modernim tehnologijama, društvenim mrežama, rijalitijima…

 

Prvi čovek Javnog servisa Dragan Bujošević za novi broj Nedeljnika govorio je o RTS-u, rijalitijima, pristojnosti, medijima, kritikama vlasti i opozicije.

 

Da je Tijanić uradio ono što smo moj tim i ja uradili u poslednje tri godine, teško da bi iko u Srbiji došao do reči. Potpuno je tačno što je Tijanić rekao da će bez dobrog Javnog servisa Srbija biti umobolna država. Mi smo uradili sve da Srbija ne bude takva. I to je jedan od najvećih uspeha RTS-a u ovo vreme apsolutne kretenizacije i medija i društva. Tijanić je imao sreće da nije živeo u ovoj kretenizaciji, koju je najavio u svom obraćanju studentima novinarstva, čiji su uzroci bahatost, neznanje koje ne zna za sebe, loš ukus, želja za brzom zaradom i nažalost moderne tehnologije, omogućujući svakom idiotu da misli da je Hegel”, rekao je u intervjuu za Nedeljnik Dragan Bujošević.

Advertisements

 

“U najvećem broju svojih 60 godina, a sasvim sigurno u poslednje tri, RTS je bio kičma normalne, pristojne i kulturne Srbije. Zamislite samo kako bi izgledao kulturni život Srbije bez naših Simfonijskog orkestra, Big benda, horova…”

 

ESPRESO.RS / NEDELJNIK

Advertisements

error: