BRŽE, JAČE, BOLJE! – ŠKOLSKA ČISTAČICA preko noći došla do diplome pa postala profesor!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Slavica Jovanović je radila kao tetkica, a onda je vanredno došla do diplome šumarskog tehničara i sada predaje Šumske komunikacije.

 

Slavica Jovanović je, tvrde izvori za Kurir, radila kao čistačica s diplomom osnovne škole, a onda je vanredno završila ovu školu i dobila diplomu šumarskog tehničara, što joj je na volšeban način omogućilo da postane saradnik u nastavi!

– Tako ona sada umesto metle ujutru uzima dnevnik, ide na nastavu i predaje deci. Učenike pride i verbalno maltretira. Čak tera prvake da je zovu profesorka Caca. Mala je to sredina, a direktori s velikim ovlašćenjima. Malo su se zaigrali pa je higijeničarka postala saradnik u nastavi – priča Kurirov izvor. On kaže da je Jovanovićeva na sumnjiv način došla do diplome šumarskog tehničara.

Advertisements

– U isto vreme je radila u toj školi i završavala je kao vanredni učenik. Gledali su joj kroz prste, kao, eto, nije imala mogućnost školovanja. Sve je to sumnjivo!

Naš sagovornik dodaje da ona još zvanično nije dobila ovlašćenja da predaje, ali to čini.
– Ulazi na nastavu s koleginicom, koja je pušta da predaje četvrtom razredu Šumske komunikacije, a ulazi i na časove odeljenja prvog razreda. Deca i roditelji se bune zbog njene bahatosti, nepismenosti i toga što daje pravo sebi da ocenjuje – tvrdi izvor Kurira. Pitanja smo uputili i Ministarstvu prosvete:
– Sve nadležne službe Ministarstva su obaveštene o navodima i preduzele su korake za njihovu proveru.
(Autor: Kurir)

Advertisements

error: