BRUTALNO IŽIVLJAVANJE! Maloletni Rom zapalio beskućnika u centru Zemuna

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Istraga utvrdila da je vođa petočlane grupe koja se zverski iživljavala nad beskućnikom Milivojem Prašićem (58) maloletni M. Š., koji je nesrećnog čoveka lično polio benzinom i zapalio

BEOGRAD – Beskućnika Milivoja Prašića (58) u napuštenoj fabrici u Zemunu polio je benzinom i zapalio maloletni M. Š. (15), pokazala je istraga. Maloletnik je jedan od petorice osumnjičenih za napad na Prašića, ali su se čak i inspektori šokirali kada su saznali da je upravo on pokušao na zverski način da usmrti skitnicu, koju su sva petorica prethodno surovo mučila.

Advertisements

Još je šokantnije saznanje bilo kada su M. Š. i drugi uhapšeni M. Ć. (23) priznali da su napali Prašića zbog dve hiljade dinara. Prema saznanjima Kurira, iako najmlađi, maloletni M. Š. bio je vođa grupe koja je maltretirala Prašića.
– On je nakon hapšenja sproveden u Tužilaštvo za maloletna lica. Inače, reč je o tinejdžeru koji živi u Zemunu. Drugi uhapšeni M. Ć. je poreklom sa Kosova, a u Beogradu se upoznao sa maloletnikom. Njemu je takođe određeno zadržavanje do 48 sati – objašnjava naš izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, povređeni Milivoje Prašić rekao je da ne poznaje mladiće koji su ga napali.
– Oni su ga udarali, šutirali, skakali po njemu, a od brutalnih udaraca gotovo da su mu iščupani nokti. Na kraju su ga polili benzinom koji su ranije kupili i zapalili. Direktni izvršilac bio je upravo maloletnik, i to sve zbog 2.000 dinara – kaže izvor Kurira i dodaje da se i dalje traga za trojicom preostalih napadača.

Advertisements

error: