BRUTALAN NAPAD U ZEMUNU! Čovek automobilom pregazio policajku na ulici

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Direktor policije Vladimir Rebić najoštrije je osudio još jedan napad na policijsku službenicu koji se dogodio danas, kada je M.P.(1971) vozilom udario Mariju Jovanović Katić ispred Policijske stanice Zemun.

 

„U poslednjih nekoliko dana, ovo je drugi napad na policijsku službenicu. Očekujem hitnu i oštru reakciju nadležnih organa, pre svega jer je u pitanju žena. Na taj način ćemo svima pokazati da se bahato i bezobzirno ponašanje neće tolerisati, kao i da ćemo zaštititi svakog policijskog službenika koji savesno i odgovorno obavlja svoj posao“, rekao je direktor Rebić.

 

Policijska službenica koja je radila na obezbeđenju objekta najpre je nekoliko puta upozorila, a potom naredila M.P. da pomeri svoj nepropisno parkirani auto, što je on odbio. Ona je nakon toga pozvala JKP „Parking servis“ radi uklanjanja njegovog vozila, navodi se u saopštenju MUP.

Advertisements

Kada je stiglo vozilo „Parking servisa“, M.P. nije hteo da pruži na uvid svoja dokumenta i kolima je više puta odgurnuo policijsku službenicu.

 

Policija je privela M.P. dok je Marija Jovanović Katić prevezena u bolnicu.

Po nalogu zamenika tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, M.P. je određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Kurir.rs/Foto: Ilustracija/Tatjana Stamenković)

Advertisements

error: