BRUKO JEDNA! ĐUKA SNS napao humanitarne organizacije za bolesnu decu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vladimir Đukanović ostavio sraman komentar na Tviteru, a brzo je stigao i odgovor.

Vladimir Đukanović iz SNS, poznatiji kao Đuka moler, veoma je aktivan na Tviteru. Svako malo Đuka iskoristi priliku da političkim neistomišljenicima uputi neku pogrdnu reč ili im se “suprotstavi” jer su se drznuli da kažu nešto loše za predsednika Srbije.

Svakako, Đukanović spada u red onih “zaštitnički nastrojenih”.

Da poslanik SNS više ne bira reči, ni dela pokazuje i njegov tvit upućen Aleksandru Šapiću i humanitarnoj fondaciji Budi human. I dok je zdravstvena briga i zaštita pacijenata u Srbiji u alarmantnom stanju, građani više poverenja imaju jedni u druge i svoju empatiju, te zato bolesnu decu leče SMS porukama, gospodin Đukanović našao je za shodno da komentariše kako predsednik opštine Novi Beograd sve radi smišljeno zarad rezultata na predstojećim lokalnim izborima.

Advertisements

Fondacija Budi human poslala je poruke građanima gde ih obaveštava na koji način mogu pomoći bolesnim mališanima, ali i odraslima na mesečnom nivou. To je novina koja do sad nije postojala. Ona znači da mesečno izdvajate 200 dinara za sve korisnike ove pomoći, i naravno reč je o dobrovoljnoj opciji.

Komentar Vladimira Đukanovića na pomoć pri lečenju bolesne dece bio je sledeći:

– Ovo je baš jadno. Znači, suština je da se stavi do znanja da Šapić stoji iza lečenja dece radi svoje kampanje u Beogradu. Užas!

IZVOR: ESPRESO.RS

Advertisements

error: