E SVAŠTA! NADA MACURA: Slikala bih se za Playboy

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Radi se o uglednom časopisu i čast je naći se na njegovim stranicama, međutim, bavim se ozbiljnim poslom i živim u Srbiji tako da slikanje za “Plejboj” u ovim godinama ne dolazi u obzir – kaže portparolka Hitne pomoći za Telegraf.

 

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura svojim izjavama uveseljava naciju iz dana u dan i za Telegraf otkriva da voli izazove i da bi se, da ne živi u Srbiji, rado slikala za “Plejboj”!

– Slikala bih se za “Plejboj”, ali pošto imam ove godine to je malo problem u Srbiji ništa od toga.

Advertisements

 

Volim ljude i drago mi je ako im ponekad popravim dan, čula sam da ima i moja fan stranica na Fejsbuku ali ja nemam profil svi su lažni. “Plejboj” je ugledan časopis i čast je naći se na njegovim stranicama, međutim, bavim se ozbiljnim poslom i živim u Srbiji tako da slikanje za “Plejboj” u ovim godinama ne dolazi u obzir – ispričala je Macura.

Trenutno najpopularnija doktorka u zemlji brzo se navikla na popularnost koji je stekla svojim smislom za humor, pre nekoliko meseci je u intervjuu za Telegraf otkrila za koga navija u fudbalu, koja joj je omiljena pevačica i šta misli o turskim serijama.

 

IZVOR: ALO

Advertisements

error: