BRUKA! Vlasnik pekare ubio radnicu pa dobio samo 15 godina zatvora

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

ZAJEČAR – Poznati pekar iz Zaječara Marjan Duljaj (55), koji je januara prošle godine ubio pucnjem u glavu svoju bivšu radnicu Danijelu Matijević (50), pravnosnažno je osuđen na 14 godina zatvora.

 

Viši sud u Zaječaru osudio je nepravnosnažnom presudom Duljaja na 12 godina zatvora, ali je Apelacioni sud u Nišu preinačio kaznu tako da će Marjan Duljaj robijati 14 godina.

Krvavi pir dogodio se u najstrožem centru Zaječara, u 11 sati prepodne, ispred objekta ’’Bella’’.

Duljaj je od kuće poneo pištolj, sačekao Matijevićevu ispred agencije za nekretnine, ušao za njom unutra i ispalio joj hitac u glavu. Nije se obazirao na dve žene koje su već bile u agenciji, ali su uspele da pobegnu kada je Duljaj izvukao pištolj.

 

Ispred se stvorio metež, mnogobrojni prolaznici čuli su pucanj, pozvana je policija i koja je opkolila objekat. Svi su znali da je Duljaj unutra sa Draganom koja je krvarila ležeći na pod, ali nije se znalo šta će naoružani čovek dalje da preduzme.

Advertisements

Najednom se iz agencije začuo pucanj jer je Duljaj pucao sebi u grudi u pokušaju da se ubije.

Hitna pomoć je odmah odvezla ranjenu ženu i Duljaja u bolnicu, ali je Dragana preminula nakon dva sata, dok su lekari spasili život ubice.

Razlog ubistva je bila privatna svađa jer je Danijela tužila Duljaja zbog otkaza.

 

– Ovo je težak zločin, i to zbog ponosa, a ne para! Dragana mi je sve ispričala. Na sudu je dobila presudu da je Duljaj vrati na posao, a potom je sledila tužba za zaostale plate jer je neosnovano dobila otkaz. Nije njemu bilo do novca, imao je para ko blata. Njemu je bio povređen ponos jer nije mogao da shvati i da se pomiri sa činjenicom da je izgubio sudski spor – rekao je posle Draganine sahrane njen drug iz detinjstva Boban Stanojević.

On je rekao da je Duljaj obećavao Dragani sve samo da povuče tužbu, ali mu ona nije verovala.

IZVOR; KURIR

Advertisements

error: