BRUKA U BEOGRADU! Jelku od 80,000 evra kupili na Aliekspresu za 5,000 evra!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako nam ovih dana javljaju masovno naši čitaoci, gotovo identična jelka sa nešto drugačijim ukrasima iz Beograda, pronađena je na kineskom prodajnom gigantu Aliekspresu.

 

Aliekspres je sajt sa kojeg se može poručiti roba raznog gabarita a dostava za Srbiju je BESPLATNA, nakon dogovora kineskih i srpskih pošta.

Gotovo identična jelka u Beogradu koja nas je trebala koštati 83,000 evra je sada trenutno u prodaji na kineskom sajtu gde se u najskupljoj verziji može pronaći i za 5000 dolara što je oko 4,800 evra. 

 

Podsećamo, ranije je i gotovo ista fontana sa Slavije pronađena na ovom istom sajtu. Koštala je oko 25,000 dolara a naša na Slaviji je montirana za oko milion i osamsto hiljada evra.

 

ČUDNI PODACI!?

Pretragom interneta, ustanovili smo da je gotovo ista jelka postavljena po prvi put u Beogradu 2014. godina a potom i u 2015. , 2016.  a onda i ove 2017. godine. Zanimljivo je da se ista ova jelka ranijih godina nije spominjala kao ove, pa se postavlja pitanje da li mi to jednu te istu jelku kupujemo svake godine!?

Advertisements

 

REAKCIJE MIRKOVIĆA

FOTO: Mirković među prvima uočio prevaru

Jedan od prvi političkih aktera koji je i otkrio prevaru vezano za naručivanje jedne te iste jelke svake godine je i Saša Mirković, danas jedan od kandidata za gradonačelnika Beograda.

Mirković je i za naš portal potvrdio da je po svemu sudeći reč o prevari čelnika grada, te da su i oni na republičkom nivou sigurno umešani u sve ovo.

 
Kinezi imaju samo Alibabu, mi imamo Alibabu i 4000 razbojnika, koji ce biti počišćeni na ovim Beogradskim izborima. – zaključuje Mirković za Dnevni Žurnal.

 

IZVOR: Dnevni Žurnal – FOTO: Iustracija Žurnal

Advertisements

error: