SMEŠNO! Lav Pajkić doveo oca u emisiju: Sine tvoja emisija je najgledanija u Srbiji

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

– Porodica Pajkić nastavlja da mi pokazuje zahvalnost, familijarno – oglasio se prvi čovek opštine Novi Beograd.

 

Lav Pajkić je u novoj epizodi “Kontravizije” svim snagama isprozivao Aleksandra Šapića, koji je ovim povodom reagovao i na Tviteru.

Navodno je Šapić pitao Pajkića “da se nađu nasamo”, na šta mu je voditelj odgovorio da “ima devojku”, ali da se ne čudi što ga zovu “homo-sapiens”, a kasnije je dodao da je Šapić trebalo da bude gost, ali da je umesto prevoza 16 koristio dva puta prevoz broj 8.

 

Pajkić je “dobio i razglednicu iz Nambije”, gde je ismejavao Šapićevu pismenost, ali i znanje (navodno na pitanje kako je doživeo nosoroga, Šapić je odgovorio “ptica kao ptica”).

 

 

U jednom delu emisije Šapić navodno ide kod plastičnog hirurga, ali se žali što hirurg nije od plastike.

– Vi ste za drugo odeljenje – dodaje doktor.

Aleksandar Šapić je preko Tviter naloga odgovorio na sinoćnju emisiju.

– Porodica Pajkić nastavlja da mi pokazuje zahvalnost, familijarno. Ponovo sam glavna zvezda Pinkove KONTRAVIZIJE, mladog i talentovanog Lava Pajkića. Skoro cela emisija posvećena vređanju mene. Ovoga puta u tome mu pomogao njegov otac Nebojša Pajkić. Nema na čemu i drugi put – napisao je on.

 

Ugostio oca

Advertisements

Zanimljivo je da je Lavov gost sinoć bio i njegov otacNebojša Pajkić.

– To je druga najgledanija emisija u kojoj sam učestvovao u životu. Prethodna je ona koju je radila tvoja majka na BK, od dva miliona. Ti se bližiš toj cifri – pohvalio je Nebojša sina, a o kritikama koje dobija Lav kazao je da zna da ima preko milion gledalaca, i da ga ljudi zaustavljaju i zahvaljuju mu se.

 

– Ti radiš satiričnu emisiju, satira je oduvek bila u funkciji režima koji nastoji da kritikuje mane kod pojedinaca, i grupacija, ne bi li se oni popravili i doprinosili državnom interesu – kazao je Nebojša.

– Njihova drama je što ih je malo, a želeli bi da dođu na vlast – dodao je Pajkić senior.

Lav je podsetio da je njihova porodica napadnuta od strane Aleksandra Šapića.

 

– Ne znam zašto nas taj čovek maltretira kao porodicu. On je jednom predlagao da jedan pevač održi koncert u opštinskoj dvorani (za pomoć Isidori Bjelici – prim.autora). Ta dvorana nije njegova, on je samo predsednik opštine, postoje organi koji mogu da odluče šta s tom dvoranom, nije on jedini – kazao je Pajkić i dodao da je Šapić bio dobar vaterpolista i da mu je to išlo od ruke, ali druge stvari ne.

– On grubo zloupotrebljava poziciju predsednika opštine – kazao je Pajkić.

 

ESPRESO.RS

Advertisements

error: