BRUKA! Babićev vozač koji je ubio ženu pušten na slobodu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Vozač direktora u ostavci “Koridora Srbije” Zorana Babića, Dejan .S.(35) pušten je da se brani sa slobode jer je odbijen predlog da mu se odredi pritvor nakon sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću 31. januara na naplatnoj rampi Doljevac, gde je poginula Stanika Gligorijević (52), a povređeno je još pet osoba.

 

Babićev vozač je osumnjičen za izazivanje nesreće na naplatnoj rampi u Doljevcu gde je ne kočeći uleteo “škodom superb” u kanal za naplaatu putarine. Tom prilikom najtežu povredu zadobio je Zoran Babič kome je prelomljena butna kost, a konstatovano mu je i izmeštanje pršljena.

 

“Predlog da se vozaču D.S. odredi pritvor je odbijen. Ono što je specifično i bitno reći je da osumnjičeni nije odmah zadržan nakon nesreće već tek sutradan. Lice je ceo dan provelo u društvu svedoka ili bolje rečeno moglo je da provede ceo dan u društvu tih lica koja bi trebala da svedoče, a to su gospoda Babić i Luković. Sa Babićem je bio u bolnici. S Lukovićem je išao do Beograda. Tako da to su razlozi zbog kojih osumnjičenom nije određen pritvor. Epilog je da će se sada voditi krivični postupak protiv njega za krivično delo za koje se osumnjičeni tereti”, saopštio nam je Vladimir Rakonjac, portparol Osnovnog suda u Nišu.

Advertisements

 

Uslovi puta tog 31. januara oko 8:20 sati su bili katastrofalni jer je bila guusta magla na putu, a kolovoz je bio klizav. Oni koji su upoznati s ovim slučajem pretpostavljaju da je Dejan S. vozio preko 100 na sat i da zbog magle nije video rampu, dok drugi smatraju da je zadremao za volanom.

 

“Završeno je saslušanje. D.S. Izneo je odbranu. Detalje ne možemo iznositi pre ispitivanja svedoka. Podnet je predlog za određivanje pritvora Sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu”, rečeno nam je u ovom sudu.

 

KURIR

TELEGRAF.RS

 

Advertisements

error: