BRNABIĆ: Zapošljavamo i one koji nisu članovi SNS

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Beograd — Situacija u Srbiji je takva da privrednici i velike kompanije koje posluju u našoj zemlji traže kvalitetne kadrove sa znanjem, kaže Ana Brnabić.

 

– Brnabić talentima: Možete da uradite velike stvari za Srbiju

Premijerka Srbije domaćin je konferencije “Talenti na okupu 1.0”, koja je okupila 200 naših mladih talenata iz zemlje i inostranstva. Na pitanje kako zadržati mlade, Brnabićeva kaže da za zapošljavanje u Srbiji nije potrebna partijska knjižica, a njen kabinet je navela kao primer.

Kada je reč o državnoj upravi, uvodi se, kaže, e-uprava koja će omogućiti da sve bude transparentno.

Advertisements

 

“Na sopstvenom primeru i primeru mog kabineta mogu da pokažem da nije važna partijska knjižica. Prosek godina mojih saradnika je 35 godina. Nikada ih nisam birala po tome, i niko mi nikada nije uslovio koga treba da imam u mom kabinetu, da li treba da budu članovi stranke ili ne, samo su me uslovljavali rezultatima pošto su mi dali podršku u skupštini”, rekla je Brnabićeva.

 

Ona je dodala da je jedino važno da se radi dobro i pošteno.

“Da li ste u stranci ili niste ne treba da predstavlja razliku ni prepreku. Mene to ne zanima. Zanima me da svi zajedno radimo najbolje što možemo. Tu smo da napravimo nešto svaki dan za građane Srbije”, rekla je predsednica Vlade Srbije.

 

Premijerka Srbije, na konferenciji koja je okupila 200 naših mladih talenata iz zemlje i inostranstva, navela je da za zapošljavanje u Srbiji nije potrebna partijska knjižica, a njen kabinet je navela kao primer.

 

B92 / TANJUG

 

Advertisements

error: