BRNABIĆ: Pričaju da sam kriminalac sutra će neko da mi otme dete!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Premijerka Ana Branbić je izjavila danas da niti ona, niti bilo ko iz njene porodice ima bilo kakve veze sa privatizacijom Goše.

 

Ona je tako odgovorila na pitanje novinara da prokomentariše kako reaguje na optužbe iz opozicije da njen brat stoji iza kompanije koja je otkupila dug “Goše” i istakla da se bez ikakvih dokaza napadaju članovi njene porodice.

“Mislim da je to strašno, to vidim kao napade na moju porodicu zbog moje odluke 2016. godine da uđem u vladu, što sam mislila da Aleksandar Vučić i njegov tim rade dobro i želela da pomognem reforme u Srbiji. Sada imam čast da budem predsednica vlade i zato trpi cela moja porodica”, rekla je ona.

 

Brnabić kaže da njen brat ima posao koji ne može biti transprentniji, u multinacionalnoj kompaniji, gde je sve je pod lupom te kompanije, svih njenih klijenata i svih njihovih kreditora.

Advertisements

“Ne može biti lakše da se proveri neko kao što je moj brat. Nisam čula pored užasne optužbe čak nijednu insinuaciju nijednog dokaza. Mislim da je to strašan nedostatak političkog morala i političke odovornosti. Pročitala sam to kada sam bila na putu, u Maroku. I užasno mi je teško palo, zvala sam i njega, ima dvoje malolente dece, koji čitaju u novinama da je njihov otac kriminalac, da je njihov otac, pored Vučićevog kuma, čovek koji stoji iza svih najmutnijih poslova u Srbiji”, rekla je premijerka.

 

Premijerka je poručila opoziciji da sledeći put za sve što imaju da optuže nju, a ne njenu porodicu, jer je očigledno da je tu reč o udaru na nju i vladu, a sigurno ne na njenog brata.

 

“Ovako trpe njegova deca koja treba da čitaju da je on kriminalac i da on stoji iza svih maverzacija u Srbiji. Sutra, plašim se, šta će da se desi mojoj deci koja idu u školu, ona nemaju obezbeđenje, neko će da pomisli da sam mafijaš i da imam 400.000 evra u džepu, neko će da otme moje dete. Pa je l’ ste vi ljudi normalni. Dajte samo elementarnu političku pristojnost u Srbiji”, zaključila je Brnabić.

 

ALO.RS

Advertisements

error: