BRED PIT RAZOTKRIO ANĐELINU: Ona je satanista, lažni mirotvorac koji širi mržnu po svetu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nemački magazin “BILD” objavio je šokantan članak u kojem navodno sam muž Andželine Džoli, navodi stravične tvrdnje o njenoj prošlosti ali i razlozima zašto njihov brak ne ide dobrim putem.

 

Prema spekulacijama nemačkih medija ali i američke TMZ agencije, Bred Pit je Anđelinu nazvao satanistom, kojoj su određeni gurui isprali mozak zbog čega je promenila ishranu, ponašanje ali i regulaciju sna, što je kod nje izazvalo bolest koja je trenutno ubjia.

Advertisements

Pit insistira na tome da su je te sekte nagovorilei da operiše dojke i da ih ukloni, jer je Anđelina bila opterećena time da će dobiti rak dojki kao i njena majka u 40 i nekoj godini. Sa druge strane ima onih koji tvrde da po tvrdnjama tručnjaka taj potez ima realno opravdanje.

 

Američki glumac je tako svoju ženu nazvao i lažnim mirotvorcem, aludirajući na njen angažman u UNICEFu, gde je zvanični ambasador dobre volej za zaštitu žena i dece. Pit je takođe napomenuo da njene izjave često naprave svađu u narodima, što nije nimalo slučajno!?

Zanimljivo je da je upravo takav razdor, pomenuta glumica zaista napravila u Bosni i Srbiji, projekcijom filma “U zemlji krvi i meda”.

 

SlobodniMediji.com

Advertisements

error: