BRAVO ZA HRABROST! Francuska televizija Kanal Plus: Srbiju kontroliše mafija!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Opet satanizuju Srbe! Francuska TV Kanal+ emitovala je skandaloznu reportažu o Srbiji u kojoj smo predstavljeni kao crna rupa Evrope, u kojoj je specijalnost krijumčarenje oružja, odakle dolaze najveće kriminalne grupe i gde cveta trgovina drogom.

 

Emisija pod nazivom “Srbija: Zločinačke formacije” emitovana je u ponedeljak 19. marta, a priča počinje od Beograda kao navodno nebezbednog grada, preplavljenog oružjem iz prošlih ratova, u kom caruju kriminalne organizacije i huligani.

Govori se i da najveći broj ilegalnog oružja u Francuskoj dolazi iz naše zemlje, čak 80 odsto, i da se Francuzi zbog toga osećaju sve manje bezbedno u svojoj državi.

Advertisements

 

Autori su pokušali da potkrepe svoju  tvrdnju tako što se u emisiji pojavljuje i nekoliko Srba, ali im se ne vide lica. Jedan od njih tvrdi da kalašnjikove do Francuske dopremaju turskim avionima. Govori se i o huliganima iz navijačkih grupa Partizana i Crvene zvezde, navodno bliskih vlastima.

Država je, izmišljaju Francuzi dalje, umešana u organizovani kriminal, od opština do visokih vladinih institucija. U emisiji se tvrdi i da najveće kriminalne grupe koje haraju po Evropi pljačkajući dolaze baš iz Srbije i da je trgovina drogom veoma razvijena delatnost.

 

REPUBLIKA.RS

Advertisements

error: