BRAVO! VEKTOR KABLOVSKI OPERATER: Rijaliti program zabranjen do daljnjeg!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Situacija se između Vektora i kablovskih kanala Tv Prva, Happy i O2tv ne smiruje ništa. I dalje po svemu sudeći ovi kanali nemaju svoje emitovanje kod korisnika koji uzimaju Vektor internet.

 

Ovaj kablovski operater postoji već više od 10ak godina a centrala je smeštena kod Sava Centra na Novom Beogradu. Prema podacima do kojih smo došli, najviše korisnika ovaj operater ima na tzv. Levoj obali Dunava u naseljima poput Borče, Koteža, Krnjače, Sebeša ili manjih mesta poput Kovilovo, Ovča, Opovo, Čenta, Padinska Skela i Besni Fok.

Upravo ova mesta su najteža i najgora po rijaliti program u današnje vreme jer oni ne mogu da prate Happy i Parove zbog zabrane koja je nastupila pre više od mesec dana. 

Advertisements

Kako upućeniji kažu napori da se sve povrati su i dalje u toku a u pregovore su navodno uključio i urednik Happy TV Milomir Marić koji i do današnjeg dana nije uspeo da sredi stvar. 

Po nekim procenama pomenute televizije su u obavezi da plate veći deo novca kablovskom operateru što prenosi program ali su to oni izgleda odbili. Treba znati i da su SBB i ostali kablovski operateri zbog nepostojeće infrastrukture u ovim naseljima onemogućeni da nude televizijski program, tako da Vektor i dalje drži monopol.

 

IZVOR: Dnevni Žurnal / Darko Žakula

Advertisements

error: