BRAVO! RADULOVIĆ: Vreme je da se Šutanovac, Tadić, Čeda i Čanak sklone iz politike!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Saša Radulović, lider pokreta Dosta je bilo, založio se za istovremeno održavanje predsedničkih i parlamentarnih izbora, i ponudio plan u 20 tačaka, odnosno “pobedničku strategiju” za izbore, čiji deo, kako ističe, ne mogu biti istrošene petooktobarske stranke i njihovi lideri.

 

– Dragan Šutanovac, Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Nenad Čanak i cela prateća garnitura petooktobarskih političara nisu deo rešenja – ističe Radulović u saopštenju i poziva ih da siđu sa političke scene.

Advertisements

– Oni su deo problema, a svako njihovo učešće na predstojećim izborima, bilo javnim nastupima i govorima na predizbornim skupovima, bilo kao deo liste za izlazak na parlamentarne izbore vodi ka sigurnom gubitku izbora – navodi se u saopštenju Dosta je bilo i ocenjuje da građani ne žele da glasaju za te političare, ne žele čak ni da učestvuju na izborima na kojima oni predstavljaju demokratske partije.

– Političari koji su u tim partijama od 90-tih moraju da siđu sa političke scene i omoguće društvu da “prodiše” – smatra Radulović.
On je ponovo pozvao na dogovor o jednom kandidatu opozicije na predsedničkim izborima, te ujedinjavanje i zajednički nastup novih političkih opozicionih snaga, te precizira: DJB je lider centra, Vuk Jeremić novi lider desnog centra, a Saša Janković – levog centra.

 

IZVOR: INFORMER

 

Advertisements

error: