BRAVO! Policija uhapsila ubicu četri osobe iz Jabukovca

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Na vest da je uhapšen Davor Pernić iz Jabukovca zbog četvorostrukog ubistva, meštani tog i okolnih sela, jednostavno su se našli u čudu.

 

– Ja sam prekjuče kod njega oterao kola i odmah je zavario kvar! Odlično je radio, bio sa svima ljubazan! Dolazili su i meštani okolnih sela, dolazili su čak i Negotinci. Imao je zanat u rukama – kaže nam Vlada P. Iz Jabukovca.

 

Po priči meštana, Davor je vodio povučen život, družio se samo sa nekoliko drugova.

-Sa njima je uveče izlazio u centar na piće. Nikada nije pio alkohol niti je pušio. Živi sa babom, dedom i ocem u kući koja je nekoliko metara udaljena od policijske stanice u Jabukovcu. Nikad nismo čuli da je imao devojku – kaže nam Javorka B. iz okoline Jabukovca.

Advertisements

 

Meštani kažu i da je bio povučen mladić, da se “smirio”. Jedan mladić iz Jabukovca je ispričao da je Davor negde 2005-2006. godine napravio “čudo” u selu.

– Jedan mladić, gastarbajter, došao je besnim kolima na odmor u rodni Jabukovac. Davor ga je sačekao da ovaj upali kola i brzo uleteo na mesto suvozača. Uperio je pištolj u vlasnika automobila i prisilio ga da vozi do najbliže šume. Tu ga je izbacio iz automobila i čak pucao pored njegovih nogu. Zatim je automobilom otišao u Negotin kod neke devojke da je “impresionira kakav auto vozi”. Bio je tada hapšen, ali ne znam da li je bio u zatvoru – ispričao nam je meštanin koji ne želi da mu se pominje ime.

 

Informer.rs

Advertisements

error: