BRAVO!? Naprednjaci svečano otvorili parking za automobile

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Presecanjem svečane vrpce danas su predsednik opštine dr Zoran Tasić i direktorka zdravstvene ustanove Sofija Popović otvorili za upotrebu plato i parking ispred zgrade Doma zdravlja Opovo. Na površini od oko 900 kvadratnih metara postavljene su behaton ploče i uređene zelene površine, tako da je ovaj prostor, pored funkcionalno – upotrebne namene, dobio i estetski kvalitet.

 

 

Direktorka Doma zdravlja izrazila je zahvalnost lokalnoj samoupravi i istakla značaj ove investicije za zdravstvenu ustanovu i građanstvo.

Za realizaciju ovog projekta bilo je zaduženo Javno preduzeće „Mladost“ Opovo zajedno sa podizvođačima „Grass Behaton“ i Blo Garden“. Direktor komunalnog preduzeća Dragan Živković je zadovoljan realizacijom projekta i najavljuje nastavak radova na uređenju centra Opova.

Advertisements

 

– Nastavili smo praksu od prošle godine, uradili smo jedan ozbiljan projekat gde smo dobili 30 novih parking mesta i plato na 530 kvadratnih metara što je ukupno oko 900 kvadrata. Mogu da kažem da ovo nije kraj ovogodišnjih infrastrukturnih radova, naredna faza se sastoji od uređenja sastava između Doma zdravlja i centra tako da ćemo dobiti jednu celinu. Mislim da će po završetku svih planiranih radova Opovo imati jedan lepo urađen centar na kome ćemu pozavideti i neki veći gradovi, poručio je direktor komunalnog preduzeća.

 

Predsednik opštine dr Zoran Tasić smatra da je realizacijom ovog projekta dobijeno na poboljšanju funkcionalnosti primarne zdravstvene zaštite, a takođe, najavio i novi projekat u neposrednoj blizini gde će se izgraditi poslovni prostor Gomeksa sa pratećom infrastrukturom.

 

AUTOR TEKSTA: Glas Opova / Dnevni Žurnal

Advertisements

error: