BRAVO! ĐOKOVIĆ ODGOVORIO: Moj sin mi je bitniji od tenisa i svih para na ovom svetu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Trudim se da odgovorim sinu na sva pitanja, ali često ne znam sve odgovore, pa tad zajedno učimo. Dan prožet tenisom i uživanjem sa porodicom je moj recept za sreću.

 

Nisam bezgrešan, a iz grešaka koje pravim učimo moj sin Stefan i ja, kaže Novak Đoković! Najbolji srpski teniser je u intervjuu za Informer pričao o porodici, vrednostima koje neguju, kao i njenom proširenju, jer će se supruga Jelena poroditi krajem avgusta.

Takođe, Novak je otkrio da su luksuzni stanovi u Americi poslovni potez, a govorio je i o ulaganjima u Srbiji. Svetskom broju dva i osvajaču 12 grend slemova još osporavaju da je jedan od najboljih tenisera ikada, ali on poručuje da tačno zna svoje mesto u istoriji.
Poslovni potez
Kupio sam stanove u Njujorku i Majamiju kao investicije u gradovima u koje mislim da vredi ulagati
Deca bogatih roditelja su često razmažena jer rastu u izobilju. Kako ćete vi vaspitavati sina?

Advertisements

– Ne posmatram decu na osnovu porekla ili materijalnog statusa. Svako dete može da bude razmaženo, a za to nije neophodno bogatstvo. Verujte mi, svi planovi koje sam imao pre nego što sam postao otac su se promenili. Trudim se da odgovorim na sva Stefanova pitanja najbolje što mogu. Često ne znam sve odgovore, pa tad zajedno učimo. Jelena i ja se trudimo da nikako ne pomisli da smo bezgrešni. Često koristimo primere iz našeg svakodnevnog života, da Stefan razume da i mi grešimo. U našoj kući se najčešće čuju reči “hvala, izvini i volim te”. Srce mi se svaki put istopi od sreće kada čujem Stefana da ih izgovara.

INFORMER

Advertisements

error: