BRAVO! Čovek koji je ubio provalnika u svojoj kući oslobođen iz zatvora!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Trudio sam se da kroz ceo proces prođem što tiše, a jedini način da skupim snagu je bila moja vera u Boga, kaže čovek koji je braneći svoj život ubio provalnika koji mu je upao u stan..

 

Iako proces još uvek nije završen, osećam se slobodnije jer mi je spao veliki teret sa srca posle pet godina. Čekam da prođe apelacija i da ovaj slučaj bude okončan, kaže u ispovesti za Kurir Saško Bogeski, koji je u petak pred Višim sudom oslobođen krivice jer je u nužnoj odbrani 2013. godine ubio provalnika Vladimira Manića.

 

Podsetimo, Manić, koji je odranije bio poznat policiji, u maju 2013. godine provalio je u stan porodice Bogeski, a kada je Saško u mraku naleteo na njega, on je na njega nasrnuo šrafcigerom. Bogeski ga je u samoodbrani ubo nožem, a Manić je pobegao kroz prozor, ali je izdahnuo na ulici.

Advertisements

 

Brojne neprijatnosti

Sud je nakon višegodišnjeg procesa doneo prvostepenu odluku u kojoj se navodi da je Bogeski delovao u nužnoj odbrani.

 

– Čovek sam koji nema potrebu da se eksponira u životu, takav je i način života moje porodice. Trudio sam se da kroz ceo proces prođem što tiše, a jedini način da skupim snagu je bila moja vera u Boga. Mi kao porodica se trudimo da živimo hrišćanski život, pa sam u tome nalazio utehu – priča naš sagovornik.

 

KURIR

Advertisements

error: