BOŽIJE ČUDO NA ĐURĐEVDAN: Slepi dečak se umio na izvoru Svetinja i progledao!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Prošle godine na ovaj praznik u Bosni i Hercegovini, na izletištu izvora Svetinja odnosno Ibret izvor u Dobrom selu kod Bužima, desilo se meverovatno čudo.

 

Čudo o kojem se priča i ovog Đurđevdana dogodilo se prošle godine o istom prazniku u Bosni i Hercegovini i ostavilo u šoku i neverici stotine okupljenih na izletištu izvora Svetinja odnosno Ibret izvor u Dobrom selu kod Bužima.

Baš zbog ovog čuda, mnogi će i na ovaj Đurđevdan požuriti ovom čudotvornom mestu i njegovoj isceliteljskoj vodi.

Baš na Đurđevdan, 6. maja 2016, Bekira Lavrin iz Ljubljane dovela je svog slepog sina Irnesa (9) na izvor Svetinja u Bosni i Hercegovini. Umila ga je vodom sa izvora, i ono je velikim čudom progledalo i prvi put od rođenja ugledalo majku.

Dečak je počeo da plače i postavlja pitanja mami šta će svi ti ljudi oko njega. Majka se od velikog šoka onesvestila.

Advertisements

“Dolazila sam ovde i prošle godine da bih ga umila, jer sam čvrsto verovala da će ga ova voda izlečiti, ali Irnes tada nije hteo da izađe iz auta. Bio je slep, a sad je progledao! Neću reći da se legenda obistinila, ali ću čvrsto verovati da je ovo čudo od Boga, koga sam toliko molila da mi dete progleda. Nemojte ga darivati novcem, novac ću darivati ja onome kome je potreban, u znak zahvalnosti Bogu”, govorila je prisutnima kroz suze presrećna majka.

Đurđevdanskom čudu prisustvovalo je više stotina ljudi, koji su Bekiri pomogli da se osvesti i smiri, a dete počeli da ljube i daraju novcem.
“Ovo je Božje delo. Izvor čas poteče, čas presuši, što je za čuđenje. Dečak je progledao milošću Boga, nema dileme za mene”, rekao je Emir A. iz Bužima.

ESPRESO.RS

Advertisements

error: