BOŽIJA KAZNA!? Albanski ekstremisti koji su palili srpske crkve na Kosovu, tragično nastradali

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ono što se sve više saznaje u javnosti jeste tragična sudbina Albanaca koji su rušili srpske crkve i manastire na Kosovu. Tačnije, šta se desilo sa onima, koji su po zvaničnim obaveštajnim podacima UNMIK-a odgovorni za “Kosovski egzodus” 2004. godine.

 

Ranije su svetski mediji ali i srpski preneli vest da je Alem Kurti (Albanac) koji je rušio srpski krst, preminuo od raka i oboljenja krvi, ali to zvanično nikada nije potvrđeno.

Sada su procurile informacije da je sličan sudbina dočekala i ostale “momke” koji su tada bili u tzv. “Crvenoj furiji” koji su bili glavni za rušenje crkava. Oni su od strane UNMIK-a bili optuženi kao kolovođe celog zločina.

Irij Tunčaj (33) preminuo je 2010. godine u Albaniji pod nejasnim okolnostima. Prema dostupnim izveštajima u javnoj bazi podataka policije u Tirani, on je mrtav pronađen u svom stanu gde je živeo sam. Prema dostupnim podacima, uspeli smo videti da je urzok smrti “Prirodno utapanje u kadi”.

Ovaj slučaj čest je za svetske poznate ličnosti koje se udave u kadi pod dejstvom lekova za smirenje.

IMENA GLAVNIH OSUMNJIČENIH

Amhad Erem (44) preminuo 2004. godine. U toku krađe šume na severu Kosova, prema podacima policije, jedno stablo se obrušilo sa kamiona i usmrtilo ga na licu mesta. Uzrok smrti: Fatalne povrede glave.

Advertisements

Ono što je zanimljivo, što nam je potvrđeno i u MUP- Srbije, jeste da je Erem bio i član OVK tokom 90ih godina, gde je navodno počinio trostruko ubistvo u selu Manić.

Toni Anton (29) preminuo je 2011. godine u Cirih u Švcajcarskoj. Ubio ga je državljanin Austrije kojeg je Toni pokušao pokrasti. Uzrok smrti: Fatalna rana u predelu slabine. Takođe podaci dostupni u javnoj bazi Albanije ali i Švajcarske ( IKK).

Mehmed al Bazi (Pravo ime: Semi Bajrami) preminuo je 2015. godine u Siriji, nakon što se pridružio pripadnicima Islamske države u borbi protiv snaga Bašara al Asada.

Za sada nema puno informacija o ovom slučaju, ali prema nepotvrđenim podacia Interpola, Bazi je preminuo na jugu države, usled smrtnog ranjavanja minobacačem.

Hašim Imo (37) preminuo 2016. godine u januaru takođe u Siriji u toku borbe sa pripadnicima vojske Bašara al Asada. Ranije su albanski mediji tvrdili da je Imo, preživeo NATO bombardovanje u oblasti Sirta u Libiji, gde je navodno bio u borbi za svrgavanje Gadafija sa vlasti.

izvor: SlobodniMediji.com  — FOTO: Ilustracija

Advertisements

error: