BORIS TADIĆ PRETI: Vučiću ti si isti Hitler!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U želji da ga što više izvređa, nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić aktuelnog predsednika Aleksandra Vučića u svom saopštenju uporedio je sa nacističkim diktatorom . On je, naime, rekao da je Vučić “ljubljeni firer, ekspert jedino za besomučno laganje”.

 

Dodao je i da “u svojim bezočnim lažima i izvrtanju istine naprednjaci očigledno slede Gebelsov nauk, ali i on bi im pozavideo na nivou potpunog ignorisanja istine”.

 

Ministarka za evropske intregracije Jadranka Joksimović, kaže da ovakve kvalifikacije samo govore o Tadićevoj političkoj neodgovornosti.

Tadić za Vučića rekao da je Hitler, naprednjaci mu poručili da je on za žaljenje, da živi u filmu tragičomičnog žanra i igra ulogu ofucanog manekena!

Advertisements

U želji da ga što više izvređa, nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić aktuelnog predsednika Aleksandra Vučića u svom saopštenju uporedio je sa nacističkim diktatorom . On je, naime, rekao da je Vučić “ljubljeni firer, ekspert jedino za besomučno laganje”. Dodao je i da “u svojim bezočnim lažima i izvrtanju istine naprednjaci očigledno slede Gebelsov nauk, ali i on bi im pozavideo na nivou potpunog ignorisanja istine”.

 

Ministarka za evropske intregracije Jadranka Joksimović, kaže da ovakve kvalifikacije samo govore o Tadićevoj političkoj neodgovornosti.

– Olako se u Srbiji iznose kvalifikacije koje su u nekim evropskim zemljama zakonski sankcionisane. Pored toga, to govori o njegovoj političkoj neodgovornosti, što su građani već prepoznali – navela je ministarka za “Alo!“.

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov poručio je da je Boris Tadić osoba za žaljenje, a ne za bilo kakvo ozbiljno komentarisanje.

 

AUTOR TEKSTA: ALO / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: