BORIS TADIĆ: Nebojša Krstić je moralna prostitutka!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nebojša Krstić, bivši savetnik bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, sada marketniški stručnjak i neko ko s puno žara podržava aktuelnu vlast, ponovo je ozbiljno zaratio s dojučerašnjim “drugarom.”

 

Naime, Krstić i Tadić ušli su u ozbiljnu raspravu na Tviteru, pale su teške reči, a zapravo je sve počelo zbog Tadićeve opaske na izjavu Ivice Dačića i njegovog mišljenja na politički odnos SAD prema Srbiji.

“Ako Dačić kaže da je sramota što kosovski Albanci susrete na hodniku u UN predstavljaju kao diplomatski uspeh, kolika je tek sramota kada Brnabić i režimlije 30 sekundi slikanja i par razmenjenih reči sa Trampom prikazuju kao dokaz pozitivnog zaokreta politike SAD prema Srbiji?” – napisao je bivi predsednik Srbije, a Krstić se brže bolje javio da odgovori.

 

“Revidiranje stava SAD se vidi iz izjava zvaničnika. Ne iz slika… Inače, biti u opoziciji ne znači navijati protiv interesa sopstvene zemlje. Sem, naravno, ako nisi opozicija tipa Vuk Jeremić ili Zoran Živković” – uzvratio je Krstić, aludirajući tako da Tadić navija protiv interesa Srbije, jer je opzicija.

Advertisements

Ove reči, duboku su dotakle bivšeg predsednika, te je odgovorio nekadašnjem savetniku.

Ove reči Krstić je nazvao mlaćenjem prazne slame.

 

Da su nekada bliski saradnici sada zakleti neprijatelji, najbolje govore sledeće prozivke. Naime, Tadić je Krstića bukvalno uporedio sa prostitutkom.

 

Napisao je:

“Nažalost, “Nebojša Krstić” je prestalo da bude ime jednog čoveka, a postalo naziv jedne profesije, koja ima mnogo sličnosti sa najstarijim zanatom.”

Iz “nažalost” bi se reklo da bivšem predsedniku nije lako pala izdaja nekadašnjeg savetnika.

 

KURIR

Advertisements

error: