BORBA PROTIV TAJKUNA!? Miroslav Mišković kupio “Sava Centar”

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kompanija Miroslava Miškovića “Delta holding” izabrana je na tenderu za javno-privatno partnerstvo za upravljanje “Sava centrom”.

 

Zdanje će zadržati svoj trenutni oblik, a najveći zahvati biće na tehničkoj modernizaciji. U borbi bez protivnika, u prvoj fazi tendera za javno-privatno partnerstvo za upravljanje “Sava centrom”, pobedila je kompanija “Delta holding”.

Firma Miroslava Miškovića, jedina zainteresovana i prijavljena, kao kvalifikovani partner izborila je učešće u drugoj fazi postupka koja će je gotovo sigurno odvesti i do cilja – 49 odsto vlasništva nad kongresnim centrom i ortakluka sa gradom.

Advertisements

 

– Svi dalji koraci u postupku zavise od procedure koju vodi grad i koju ćemo mi u potpunosti poštovati. Sarađivaćemo sa njima i otpočeti renoviranje u što kraćem roku da “Sava centru” vratimo sjaj koji zaslužuje – poručuju iz “Delte”.

 

Na njima je da do 20. juna dostave ponudu sa pratećom dokumentacijom u kojoj će navesti koliko novca misle da ulože i izneti svoj biznis plan za period od 10 godina i plan rekonstrukcije. Gradu onda ostaje još mesec dana da odluči da li će mu “Delta” postati partner sa kojim će potpisati ugovor o osnivanju zajedničkog privrednog društva radi rekonstrukcije i upravljanja kongresnim centrom.

 

IZVOR: Republika.rs / Foto: E. Čonkić

Advertisements

error: