BOGOLJUB KARIĆ: Srbi glasajte za Vučića da oporavi Srbiju, doneću mu milion glasova!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider Pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić izjavio je danas u Vranju da će država morati da “vrati sve dugove” koje ima prema građanima.

 

Karić je tokom šetnje centralnim gradskim ulicama razgovarao sa građanima navodeći da se u Srbiju vratio da uradi “šta može za zemlju” a da je ono što građanima može da ponudi – “da se radi”.

“Došao sam u Vranje da se vidim sa prijateljima i sa ljudima koje nisam video 11 godina, ali želim i da vidim šta možemo da uradimo. Najvažnije je da se radi, zna se da Srbi vole da rade, mi smo vredni ljudi. Svuda po svetu nas hvale, gde god da odete u inostranstvo samo nas hvale, samo dobre stvari se čuju o Srbima”, rekao je Karić.

Advertisements

Odgovarajući na pitanje građana da li će država morati da vrati novac svima kojima je dužna, Karić je kazao da je deo novca koji je zaradio u inostranstvu dao za izgradnju bivše fabrike obuće “Koštana” sa kojom se, kako je rekao, “sada trguje a niko ne spominje vraćanje novca”.

Na pitanje da li takva država može da uđe u EU, Karić je odgovorio da će “država morati da vrati sve” i naveo da je i on sam “Slučaj Koštana”.

Karić je rekkao za KURIR da je siguran da će Vučić biti predsednik Srbije ,te da će mu on lično doneti milion glasova.

Govoreći o utiscima iz Vranja, lider PSS kazao je da se “ništa specijalno” nije promenilo u tom gradu u prethodnih 11 godina, “osim ako nema još lanaca i katanaca na fabrikama”.

 

KURIR.rs

Advertisements

error: