BLAM! SNS botovi tvrde da je Vučić dobio Nobelovu nagradu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

SNS botovi koji operišu po tviteru i komentarima portala u Srbiji, rešili su izgleda da sav veb prostor zatrpaju porukama u kojima brane šefa i hvale njegovo dobijanje nagrade za mir (koja mu jeste dodeljena).

 

Ipak mnogi botovi su izgleda pogrešno shvatili, pa su Vučiću dodelili pogrešnu nagradu.

Iako je Vučiću dodeljena novonastala nagrada Zlatni lav za mir, botovi su očigledno pomešali stvari pa su preneli masovno komentare u kojima tvrde da je naš predsednik dobio ni manje ni više, nego Nobelovu nagradu za mir.

 

To baš i nije istina.

Dobitnici ovogodišnje Nobelove nagrade za mir 2018. godine su Denis Mukvege i Nađa Murad koji su proglašeni za svetske borce protiv seksualno zlostavljanja u ratnim područijima.

Advertisements

Oni su ovu nagradu dobili 5. oktobra ove godine a novih naknadnih dodela NEMA. Tako da je Vučićev Nobel više nego lažan.

 

Prenosimo neke od botovskih komentara:

 

Gospodin Vučić je jedini čovek u regionu koji je dobio Nobelovu nagradu za mir. To govori o svemu što radi.

 

Naš predsednik je velikim trudom i radom zaslužio ovog Nobela. Mir nagrada je sama po sebi dovoljna, ali ova nagrada ZA MIR je veliko priznanje Vučiću.

 

Naš predsednik je dobio nagradu Nobela za mir. Tako je postao prvi Srbin u istoriji ove  sekcije. Ovo je priznanje za Srbiju takođe.

 

Nisam sigurna da li opozicija plače zbog ovoga ali Nobelova nagrada za mir je odlična stvar za Srbiju, plačite!

 

Kme, kme opozicija i Đilas neka tuguju. Upravo je naš predsednik dobijo nagradu za Mir. Nobelova to je velika tradicija od 70 godina.

 

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Montaža 

Advertisements

error: