BLAGO NAMA! Pakistanski masovni ubica sakrio se u Srbiju kao nevini migrant!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Atif Z. (35), osuđen za ubistva 70 ljudi u Pakistanu, pobegao iz zatvora i kao izbeglica stigao u Srbiju. Krio se u šumi Šikara kod Sombora, odakle je ilegalno prebacivao migrante u Mađarsku i Hrvatsku. Uhapšen u selu Bolj u Mađarskoj, na osnovu dojave srpske policije.

 

Serijski ubica iz Pakistana Atif Z. (35), koji je u sredu uhapšen u Mađarskoj, boravio je mesecima u Srbiji ubačen među migrante! Atif, koga zbog izuzetne surovosti zovu “pakistanski kasapin”, osuđen je za čak 70 ubistava u svojoj zemlji, ali je uspeo da pobegne iz zatvora i da sa izbeglicama “balkanskom rutom” stigne u Srbiju, gde se krio u šumi Šikara kod Sombora.

 

Odatle je ilegalno prebacivao migrante u Mađarsku i Hrvatsku, sve dok ga pre nekoliko dana nije otkrila naša policija. Uspeo je da pobegne u Mađarsku, ali je tamo vrlo brzo uhapšen u selu Bolj.
Prema saznanjima Informera, Atif je uhapšen upravo zahvaljujući našoj policiji, koja je Mađarima javila da je pobegao na njihovu teritoriju.

Advertisements

 

– Srpska policija je dobila obaveštenje od pakistanskih vlasti da se na teritoriji naše zemlje među izbeglicama najverovatnije krije surovi serijski ubica Atif Z., osuđen za čak 70 ubistava. Pakistanci su dali podatak da je on pobegao iz zatvora, potom se infiltrirao među migrante i “balkanskom rutom” preko Turske i Grčke stigao do Srbije. Rečeno je da se radi o beskrupuloznom zločincu, koji je radio i kao plaćeni ubica, da je veoma opasan i odlično se skriva. Naši policajci su na osnovu dobijenih informacija uspeli da ga lociraju u šumi Šikara kod Sombora, gde se inače krije veliki broj migranata. Neko vreme su ga pažljivo pratili i otkrili da je tamo vrlo brzo postao glavni čovek za ilegalno prebacivanje izbeglica iz Srbije u Mađarsku i Hrvatsku – kaže naš izvor iz policije,

IZVOR:INFORMER.SR

Advertisements

error: