BIZNIS! Srpski političar i pevačica Božinovska švercuju migrante

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nekoliko policijskih marica bilo je prekjuče potrebno da odveze čak 45 migranata iz dva stana u zgradi u Kraljice Natalije 23 u centru Beograda, gde su ilegalno boravili. Oni su pronađeni u stanovima koji pripadaju bivšem ministru za Kosovo i Metohiju iz DSS Slobodanu Samardžiću (u vladi Vojislava Koštunice), odnosno pevačici Goci Božinovskoj i njenom sinu Mirku Šijanu.

 

Kako saznaje Srpski telegraf, policija je nakon dojave pojedinih stanara upala u zgradu u Ulici Kraljice Natalije. Ova akcija nezvanično nam je potvrđena i u policiji. Naša ekipa juče je bila na licu mesta. Na poštanskim sandučićima nalaze se prezimena Braić Samardžić (stan Slobodana Samardžića), odnosno Šijan. U stanovima, međutim, juče nije bilo nikog.

Advertisements

 

– Neko od komšija je pozvao policiju, u to sam siguran, jer smo primetili veliki broj migranata u tim stanovima u poslednje vreme. Pravili su i buku, čudno se ponašali i nije ni čudo što je neko pozvao MUP. Komšije i ja viđali smo bivšeg ministra Samardžića ponekad, kao i sina pevačice Goce Božinovski, kog smo prepoznali pošto mu je slika izlazila u novinama. Nije mi samo jasno kako se toliko migranata potrpalo u stanove – priča jedan od komšija kog smo juče zatekli u zgradi.

 

Spasić: Znam da su migrantima za deset dana naplaćivali i po 800 evra
Prema informacijama koje kruže među komšijama, moguće je i da su se oba stana ili jedan od njih izdavala, ali u to niko nije bio siguran. Prema informacijama našeg lista, u policijskoj akciji uhapšen je i Srbin Boris R., koji je bio jedan od organizatora smeštaja migranata u Ulici kraljice Natalije.

 

Srpski telegraf pozvao je i bivšeg ministra Samardžića, ali je on sve negirao.

 

Izvor: Srpski Telegraf / Republika.rs

Advertisements

error: